Down Home
Image default
Business

Ontwikkelingen Afbouwbranche

Nijverdal

Schoonewil Techniek Nijverdal is als officieel importeur van bijna alle merken in de afbouwbranche al jarenlang een vertrouwd adres als het gaat om innovatieve machines voor de afbouw. 

Alle ontwikkelingen die in de afbouw hebben plaatsgevonden zijn in een rap tempo gegaan. Fabrikanten zijn van offline naar online gegaan en zo is het voor Schoonewil Techniek Nijverdal inmiddels ook tijd geworden om de switch van offline naar online te maken. 

Nieuw online platform

Middels het nieuwe online platform wordt het zowel vaste klanten als nieuwe bezoekers eenvoudiger gemaakt gebruik te maken van de dienstverlening van Schoonewil Techniek Nijverdal. Daar waar je eerst naar de showroom toe moest om te kijken naar de nieuwste machines in de afbouw kan dat nu online. 

Vakmensen hoeven straks zelf geen rekening meer te houden met wanneer een machine aan een beurt toe is of wanneer de keuring van de machines zijn. 

Nieuwste machines

Schoonewil Techniek Nijverdal is pionier op het gebied als het gaat om het leveren van de allenieuwste machines voor de afbouw. Met het nieuwe online platform heb je nu dus de mogelijkheid om als eerste op de hoogte te zijn van alle innovaties die zich in razendsnel tempo opvolgen. 

Zit je in de afbouwbranche dan is het dus zeker de moeite waard om Schoonewil Techniek Nijverdal te volgen via social media mocht dit nog niet het geval zijn. 

https://www.schoonewiltechnieknijverdal.nl