Opslagruimte in Utrecht nodig?

Down-home

In juni van dit jaar had ik snel opslagruimte in Utrecht (klik hier voor de website) nodig. Voor ongeveer 1 maand. Mijn zoektocht over het internet bracht mij al snel bij de Opslagman. Ik kreeg goede en duidelijke uitleg over alles wat ik kon verwachten, wat Opslagman voor me regelt en wat ik zelf moest regelen. Natuurlijk weten zij als geen ander hoe het allemaal reilt en zeilt, dus soms ging het me echt te snel. Nadat ik had gevraagd het nog eens rustig uit te leggen. Was dat helemaal geen probleem. Ze vonden het zelfs logisch dat ik het niet zo snel kon volgen. Dus het was een prettige eerste kennismaking.

 

Mijn opslagruimte in Utrecht snel gevonden

De ruimte die ik mocht huren hoefde niet heel groot te zijn. Maar hoe groot kon ik natuurlijk niet weten. Daarom is het fijn dat Opslagman op hun site een opslagruimte calculator voor je beschikbaar stelt. Hiermee kun je heel snel en eenvoudig het juiste aantal vierkante meters die je nodig hebt, berekenen. Het is immers zonde wanneer je een ruimte huurt die eigenlijk (veel) te groot is voor het aantal spullen dat je (tijdelijk) kwijt wilt. Omdat ik slechts tijdelijk een opslagruimte nodig had vanwege het verbouwen van onze slaapkamer, koos ik voor de optie om te berekenen op basis van de spullen die ik wilde opslaan. Dat ging heel makkelijk. Ik kon middels een vinkje aangeven welke meubels en kleingoed ik tijdelijk kwijt wilde. Tweepersoons bed, matrassen, tv, kledingkast, nachtkastjes enz. Daarmee kwam ik uit op zo’n 4,8 m3. En de opslagruimte calculator liet me ook direct zien bij welke vestigingen ik in Utrecht terecht kon om een opslagruimte te huren van dit formaat. Kind kan de was doen!

Mijn opslagruimte in Utrecht is perfect

De ruimte die ik uiteindelijk huurde was netjes en schoon en overal hangen camera’s voor je eigen veiligheid maar zeker ook om je spullen te bewaken. Tot nu toe geen problemen ondervonden, mijn spullen staan nu in verband met de verbouwing van onze slaapkamer opgeslagen in een opslagruimte in Utrecht bij Opslagman. En dat geeft me een goed gevoel. Tot nu toe dus een absolute aanrader.