Down Home
Business

Pand16 tegel looks

Pand16 levert wand- en vloertegels met verschillende soorten tegel looks. Het uiterlijk van deze hoogwaardige tegels doen niet af aan de oorspronkelijke patronen. Het enige verschil is het materiaal dat meerdere voordelen met zich meebrengt. Zo zijn vloeren die voorzien zijn van PVC bijzonder slijtvast en kunnen veel verdragen. Een dergelijke ondergrond voor uw woning met de houtlook, marmerlook of natuursteenlook die aansluit bij uw interieur is daarmee ontzettend handig.

Naast de meer natuurlijke varianten hebben we ook nog betonlook, vintage- of retrolook en de landelijke look. Er zijn dus tal van tegels die het aangezicht van het interieur van uw huis aanzienlijk kan opkrikken. Mocht u meer informatie willen dan kunt u simpelweg uw vraag stellen over tegel looks in Pand16 of u kunt in de showroom een kijkje nemen om te zien hoe de diverse tegel looks er in werkelijkheid uitzien.

Houtlook en natuursteen

Voor een mooie onderhoudsvrije tegelvloer met een natuurlijke impressie kan men bij Pand16 uit een ruim assortiment kiezen. Als tegelspecialist leveren we vloer- en wandtegels die net lijken op hun oorsponkelijke tegenhanger. Zo bieden we houtlook en natuursteenlook tegels aan om binnen in uw woning te plaatsen. Dit kan met name in de woonkamer of de keuken een zeer mooi effect geven. Uiteraard staat het u vrij om een dergelijke vloerafwerking of muurbedekking mee te geven aan uw toilet of badkamer. Indien u advies wilt kunt u bij Pand16 terecht voor raad over de meest passende tegel looks.

Retrolook en overigen

Er zijn nog andere tegel looks die Pand16 aanbiedt. Zo zijn er de retrolook tegels met interessante patronen die eruit zien als deze zijn versleten door langdurig gebruik. In werkelijkheid zijn ze gloednieuw en gemaakt om dit effect te creëren. Dit zijn keramieke tegels die verder geen onderhoud behoeven. Verder verkoopt Pand16 nog tegels die een beton effect meegeven of een landelijke look hebben.

 

https://www.pand16.nl/