Personal training | Bodytec

Down-home

Personal training valkuilen 

 
Veel bedrijven bieden tegenwoordig personal training aan. Lang niet alle partijen in deze branche maken de juiste keuzes. Het vervelende gevolg hiervan is dat u als klant de dupe bent. U kunt namelijk vanwege de fouten vanuit de personal training niet het gewenste resultaat halen. Dit artikel geeft de valkuilen van personal training weer, zodat u deze punten op tijd weet te herkennen. U kunt hierna dan actie ondernemen om wél voor een goede personal training te kiezen.  
 
Te weinig kennis in personal training  
Binnen personal training is het cruciaal om genoeg kennis te hebben om goed geholpen te worden. Als klant gaat u ervan uit dat een personal trainer het altijd bij het rechte eind heeft, maar dit is alles behalve waar. Trainen en voeding zijn vaak complexe onderwerpen (wat het doel dan ook mag zijn).  Door te weinig ervaring te hebben met verschillende cliënten, kan een personal trainer over te weinig kennis beschikken. Wees altijd scherp op het kennisniveau bij personal training.  
 
Geen innovatie in personal training  
Personal training moet áltijd innovatief zijn. Het moet inspelen op de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de branche. U betaalt vaak een behoorlijk bedrag om te sporten en u mag daardoor een kwaliteitstraining verwachten. Een nieuwe manier van trainen zoals Bodytec training (elektro stimulatie van de spieren), kan trainen veel efficiënter maken. Zorg dus altijd dat de personal training die u volgt innovatief is.  

Personal training en motivatie 

In personal training is psychologie geen prioriteit, maar een personal trainer moet wel goed kunnen motiveren. Iedereen is anders en in veel gevallen hebben cliënten al een hele tijd niet gesport. Het durven zetten van deze belangrijke stap is al heel knap op zichzelf. De juiste manier van motiveren kan iemand naar een hoger niveau tillen, maar een onjuiste manier van personal training kan iemand juist demotiveren.  
 
Wat betreft personal training zijn: te weinig kennis, geen innovatie en goede motivatie essentieel. Een organisatie die dit allemaal weet te bieden is de Bodytec Businnes Club. Zoals de naam al door laat schijnen, is Bodytec training een mogelijkheid. Ook wordt personal training aangeboden die u écht naar uw doel zal helpen. De Bodytec Business Clus is een dochterbedrijf van Amforca.  Met veel ervaringen en goede referenties is Amforca een sterke naam in de markt. Wacht niet langer en maak een afspraak, om u van de combinatie van Bodytec training en personal training te laten overtuigen! 

http://bodytecclub.eu/