Down Home
Image default
Business

Private lease

Een lease auto van de zaak, of gewoon zelf een auto leasen? Dankzij private lease is het voor iedereen mogelijk om te genieten van alle voordelen van een lease auto. U geniet van één vaste prijs per maand voor uw contract en betaalt verder alleen de benzinekosten. Dit kan u heel wat geld en moeite schelen met een eigen auto. Xleasy biedt een ruim aanbod aan private lease modellen voor iedere portemonnee.

Geen overige kosten
Met een lease-contract zijn alle overige kosten gewoon inbegrepen. U betaalt bijvoorbeeld geen belasting, verzekering of pechhulp. Ook reparatiekosten worden gewoon vergoed. Hierdoor kan een private lease een zeer voordelige optie zijn. Al deze punten worden duidelijk toegelicht in het lease-contract van Xleasy.

Groot of klein, blauw of groen
Xleasy heeft een enorm aanbod aan private lease modellen. Of u nu een handige kleine auto zoekt om gebruik van te maken, een auto met uitstraling zoekt voor uw werk of een auto voor het gezin. Bij Xleasy vind u altijd een geschikte optie voor uw gebruik. De auto’s worden duidelijk beschreven en verder toegelicht.

Wilt u meer weten over het private leasen van auto? Neem dan contact op met Xleasy of neem een kijkje op de website voor meer informatie.