Down Home
Business

Privéhuis in de omgeving van Arnhem

Wilt u uw eindmiddag ook doorbrengen in het mooiste privéhuis in Arnhem? Dan bent u bij ons op de juiste locatie. Coco privé is namelijk een privéhuis in de buurt van Arnhem dat hoog aanschreven staat. Met een topkwaliteit van voorzieningen, en prachtige, gezellige dames maakt het tot een prestigieus huis onder de privéhuizen.

Verschillende voorzieningen

In het privéhuis van Coco Duiven is er van alles mogelijk. Veel kan in overleg samen met de eigenaar en de vrouwen zolang er onderling is afgestemd wat de bedoeling is. Het allerbelangrijkste is dat er altijd respect wordt getoond tegenover de vrouwen, aangezien deze gewoon hun werk doen en nooit slecht behandeld mogen worden. Dit staat dus ook centraal bij Coco, wederzijds respect. Wanneer iemand zich niet aan houdt is deze persoon niet welkom in het privéhuis.

Laagdrempeligheid

Bent u misschien gespannen om een keer bij een privéhuis te komen kijken, of heeft u het gevoel dat zometeen de hele wereld weet dat u er geweest bent? Dan bent u bij coco op de juiste plek. Coco Duiven is zeer laagdrempelig en u wordt altijd ontvangen door de gastvrouw, die u dan te hand zal nemen. Het is ook altijd mogelijk om eventjes te bellen om te informeren. Daarnaast wordt er erg discreet omgegaan met de klanten, die altijd via een andere deur het pand ook weer zullen verlaten. Ook de klantgegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. 

Ook geïnteresseerd?

Bent u nou ook geïnteresseerd om een keertje een kijkje te nemen bij Coco Duiven, wees dan meer dan welkom. Kom gezellig langs om een keertje te inventariseren of bel ons (www.cocoprive.nl) voor meer informatie over ons prachtige privéhuis. Hopelijk tot snel!