Down Home
Image default
Offers

Profiteer van de voordelen van VoIP in België

Voice over IP houdt in dat u telefoneert via internet en dat is erg voordelig. Het biedt ondernemers de kans om flink in de kosten van telefonie te besparen. Bij Voice over Internet Protocol (VoIP) belt u via een internetverbinding en een speciale VoIP telefoon. De gesprekken verlopen dus niet meer over een analoge telefoonlijn, maar via een digitale datalijn. Naast het voordeel van kostenbesparing biedt VoIP-telefonie u vele extra mogelijkheden en flexibiliteit. Ontdek de vier grootste voordelen in bijgaand overzicht.

1. Kosten besparen met VoIP

Dankzij Voice over IP heeft u geen analoge telefoonlijnen meer nodig. Alle communicatie vindt namelijk plaats via het internet. Dit betekent dat u enorm op de kosten van telefonie bespaart. Voor een vast laag tarief kunt u met VoIP binnen België en naar het buitenland bellen. Uw medewerkers bellen binnen het bedrijfsnetwerk zelfs helemaal gratis. Bedrijfsvestigingen in andere landen zijn bovendien eenvoudig op uw VoIP telefooncentrale aan te sluiten.

2. Flexibele oplossing voor uw bedrijfstelefonie

VoIP-telefonie biedt u een grote flexibiliteit. U heeft namelijk geen fysieke telefooncentrale meer nodig, want deze hangt in de cloud. Hierdoor is het mogelijk om op ieder moment online instellingen aan te passen en het aantal gekoppelde VoIP telefoons uit te breiden of te beperken. Voeg eenvoudig telefoonnummers toe of activeer een nieuwe welkomstboodschap.

3. Groot aantal functies

Stap over naar bellen met Voice over IP en ervaar de vele mogelijkheden. U hebt de keuze uit een grote hoeveelheid functies. Denk bijvoorbeeld aan een wachtrij, een keuzemenu en voicemails. Of bel vanaf iedere locatie met uw smartphone via het gewenste zakelijke telefoonnummer. Daarnaast heeft u altijd toegang tot allerlei handige informatie, zoals een overzicht met gevoerde gesprekken en gemiste oproepen.

4. Integratie met CRM

VoIP is naadloos te integreren met uw CRM-software en dat is efficiënt. Medewerkers kunnen vanachter hun computer direct een klant bellen door het telefoonnummer van de klant in het CRM-systeem aan te klikken. Ook zien zij bij een inkomend telefoontje meteen welke relatie er belt. De gegevens uit uw klantenbestand worden hierbij meteen op het beeldscherm getoond.

https://www.smart-connect.be/