Down Home
Image default
Business

Raamdecoratie koop je bij Ilumio.nl

Sfeervolle zonwering is niet meer weg te denken in de woning. Naast het visuele aspect heeft zonwering nog tal van andere voordelen. Zo haal je op een eenvoudige manier daglicht in huis, maar zorg je ook voor verkoeling op de dagen dat het warm is. Dat geldt overigens niet alleen voor de woonkamer, ook in andere vertrekken biedt een goed uitgekozen zonwering een duidelijke meerwaarde.

Passende rolgordijnen voor elk dakraam

Terwijl je voor de woonkamer vaak lamellen of jaloezieën gebruikt, is dat voor een dakraam een stuk lastiger. Door de schuine plaatsing is een dakraam rolgordijn de ideale oplossing. Zo laat je het zonlicht binnen op de momenten dat het nodig is en zorg je dankzij het verduisterende effect voor een perfecte sfeer. Dankzij de schuifbegeleiders kun je het rolgordijn eenvoudig installeren en zorg je ervoor dat het prima te bedienen is. De rolgordijnen van Ilumio zijn daarnaast de meest gewilde aanvulling op de Velux dakramen. Het maakt elk vertrek helemaal af waardoor je jarenlang plezier kan hebben van je aankoop. Het ruime assortiment maakt het tevens mogelijk om het perfecte rolgordijn te vinden zodat het naadloos aansluit op de bestaande inrichting.

Zonwering voor elk raam

Naast de collectie rolgordijnen voor de Velux dakramen, heeft Ilumio ook een groot scala aan houten jaloezieën. Hiermee geef je de kamer in een keer een indrukwekkende upgrade. Het voordeel van de houten jaloezieën is de toepasbaarheid, in elk interieur komt het volledig tot zijn recht. Zo realiseer je eenvoudig een natuurlijke en stoere uitstraling. De 50 centimeter brede lamellen zijn eenvoudig te kantelen zodat je altijd invloed hebt op de hoeveelheid daglicht in de kamer. De gevarieerde collectie van Ilumio stelt je in staat om je woonwensen in vervulling te laten gaan waarbij maatwerk eigenlijk heel vanzelfsprekend is. Zo krijgt de kamer de uitstraling waar je altijd al op hoopte.