Down Home
Image default
Business

Realiseer een snelle verkoop van uw huis; gemakkelijk en zorgeloos

Dankzij de lage hypotheekrente neemt de vraag naar woningen opmerkelijk toe. Door het overschot aan vraag, ten opzichte van het aanbod, is een woning snel verkopen erg aantrekkelijk. Het geringe aanbod en de hoge tijdsvoorkeur zullen leiden tot een hoger bod; een groot voordeel voor de verkopers.

Echter is de verkoop van een woning niet altijd gemakkelijk. Na de plaatsing van de woning op een online platform, zal de verkoper moeten wachten op geïnteresseerden. Mogelijk zal dit veel geduld vergen. Om die situatie te voorkomen, is het mogelijk het huis op een andere manier te verkopen.

Snel woning verkopen

Bij Zelfwoonhuisverkopen zal de verkoper in contact komen met Koen en Marlous, investeerders in vastgoed. Koen en Marlous zijn al enkele jaren werkzaam op dit gebied en willen de verkopers een gemakkelijkere manier van verkopen aanbieden. Hierbij zullen zij als tussenpersonen schikken, waarbij de verkoper de woning snel en gemakkelijk zal verkopen aan Koen en Marlous.

Werkwijze

Koen en Marlous zullen vooraf in contact komen met de verkoper, waarbij het eerste gesprek zal dienen om de situatie en het plan van aanpak in kaart te brengen.

Na het gesprek zal er een bezichting volgen, waarbij de investeerders de woning grondig zullen bekijken en de waarde van de woning zullen bepalen.

Uiteindelijk zullen Koen en Marlous een bod plaatsen bij de verkoper, waarbij de verkoper zelf in de hand heeft het bod goed of af te keuren. Bij sprake van een goedkeuring zal de woning direct verkocht zijn! Het papierwerk zal niet langer de verantwoordelijkheid van de verkoper zijn, waardoor hij/zij een zorgeloze verkoop zal ervaren!

http://economy.nl