Schoon je pak met GreenEarth Cleaning

Down-home

Het is weer tijd voor een feestje en dan heb ik het niet over een verjaardagsfeestje. Het is namelijk begin November en dat betekent dat de winkels en elk kind in Nederland zich weer gaat voorbereiden op de komst van Sinterklaas. Dat betekent dat er weer veel kortingsacties aankomen van de winkels. Supermarkten zullen vooral veel extra verkopen want bij elke gelegenheid hoort lekker eten. Dus ook de duurdere producten bij de supermarkt zullen sneller verkocht worden.

 

Dit is weer de tijd van het jaar dat iedereen leuke feestjes en avonden gaan organiseren. Er moet veel voor worden voorbereid, veel cadeautjes en eten zullen worden aangeschaft. Ook het bedrijfsleven die graag mee met de feestdagen aan het eind van het jaar. Misschien ga je wel lekker borrelen of met de hele afdeling uit eten. Het kan een formele avond zijn, maar ook een minder formele avond. Maar vaak kom je de volgende dag er pas achter hoe verkreukelt en vies je pak is van de bedrijfsavond ervoor.

 

Het is belangrijk om goed om te gaan met een pak. Het is natuurlijk een duur stuk kleding en je wilt daarom ook zoveel mogelijk ervoor kunnen doen om de levensduur van het pak te kunnen verlengen. Naast dat je het pak altijd goed moet ophangen zodat het niet aan de hanger verkreukelt is het ook belangrijk het pak regelmatig naar de stomerij te brengen. Wanneer je zelf probeert het pak schoon te maken dan kan dat lijden tot ongewenste resultaten.

 

Wanneer je je pak naar de stomerij wilt brengen heb je keuze genoeg. Veel stomerijen bieden hun eigen service aan, maar niet elke stomerij bied GreenEarth Cleaning aan. JE kunt dan ook wel van een groene stomerij spreken. GreenEarth Cleaning is namelijk niet gevaarlijk of giftig voor het milieu en ook irritatie- en allergievrij waardoor ook werknemers en klanten er geen last van hebben.

http://www.stomerijpanda.nl/nl/