Down Home
Image default
Business

Schréder zorgt al meer dan 111 jaar voor een veilige verlichting

Schréder, de absolute expert over alles wat met licht te maken heeft. Dankzij onze 2600 medewerkers weten wij de kracht van licht om te zetten in het veiligheid en welzijn van uw medewerkers. Door magazijnen, fabrieken, en transportterreinen te voorzien van voldoende licht vinden er veel minder verwondingen plaats. Meer over bedrijfshalverlichting van Schréder.

Schréder staat voor deskundigheid, passie, innovatie én duurzaamheid

Kiest u voor Schréder, dan kiest u voor deskundigheid, passie, innovatie én duurzaamheid. Onze medewerkers hebben stuk voor stuk een passende opleiding genoten en veel kennis opgedaan die zij in het dagelijks arbeidsleven toepassen. Bovendien hebben zij in de loop der jaren een passende praktijkervaring opgedaan die iedere dag weer mooi van pas komt. Deze kennis en ervaring zijn allemaal van groot belang om tot een goed werkend en lichtgevend product te komen. Daarbovenop hebben onze medewerkers absolute passie voor hun vak en volgen zij alle vernieuwingen op de voet. Noem bijvoorbeeld de kwaliteit van het licht. Deze is in de loop der jaren absoluut verbeterd. Zij bieden visuele nauwkeurigheid in de werkomgeving. Zo kunt u zich veilig bewegen en uw werkzaamheden uitvoeren. Daarnaast staat duurzaamheid hoog bij ons in het vaandel, denk eens aan LED verlichting. De energiekosten en koolstofemissies zijn verlaagt tot maar liefst 80%, wat betekent dat de totale levensduur omhoog gaat en de kosten naar beneden. Dankzij deze LED verlichting bespaart u geld uit uw portemonnee. 

Verminder de energie-, onderhouds- en beheerskosten dramatische!

Voor een veilige werkplek heeft een werkgever alles over. Niemand zit te wachten op ongelukken die voorkomen hadden kunnen worden. Schakel daarom Schréder in. Wij regelen de verlichting van a tot z, zodat u gegarandeerd bent van goede verlichting en zo een veilige werkplek kunt creëren voor uw werknemers die iedere dag weer voor u klaar staan. Ook voor losse producten kunt u bij ons terecht. Van een eenvoudige LED-retrofit tot een verfijnde turnkey-oplossing met een ontwikkelde lichtregeling. Bij ons vindt u het allemaal. Bovendien helpen wij u de energie-, onderhouds- en beheerskosten drastisch terug te dringen én tegelijkertijd de veiligheid van uw medewerkers te waarborgen. Waar vindt u dat nog meer? Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op. Wij helpen u graag op weg!