Down Home
Image default
Business

Sierhekwerk van De Wit

Wil men sierhekwerk in de tuin? De Wit Hekwerk heeft dan precies waar u naar op zoek bent. De Wit Hekwerk is namelijk specialist sinds lange tijd in het ontwerpen, bouwen en het plaatsen van hekken en poorten. Maak daarom handig gebruik van onze expertise en zorg ervoor dat u niet alleen een hele mooie afrastering hebt van uw terrein vanwege sierhekwerk, maar dat u ook veilig bent tegenover inbrekers.

Alleen met de topkwaliteit diensten van De Wit Hekwerken is het mogelijk om voor een hoogwaardige omheining te zorgen waar u nog vele jaren plezier aan hebt. We bieden naast sierhekwerk bijvoorbeeld ook nog matsers, schuifpoorten, dubbelstaafmat hekken, gaashekwerk en nog veel meer. Wilt u dus iets moois voor in de tuin of wilt u veilig zitten? Ga dan naar De Wit Hekwerk.

Verschillende sierhekwerken

Men kan verschillende sierhekwerken bij De Wit Hekwerk krijgen. Zo kan men echt Limburgse hekken krijgen met een patroon dat karakteristiek is voor die omgeving. Dat heeft een vorm met twee klein cirkel die in een ovaal zitten wat weer onder de spijlpunten gelegen is. Ook kan men bij De Wit Hekwerken kiezen voor sierhekwerk van het type Mexico. Daarbij is er sprake van twee rijen met pijlpunten zonder andere toevoegingen. In het patroon van Amsterdam ontbreken punten in de traditionele zin en zijn vooral vierkanten en rechte vormen het hoofdmotief. En verder zijn er versieringen met halve ringen, bolletjes in plaats van de puntige uiteinden en halve bogen die het hoofdpatroon uitmaken. Er is dus zat te vinden bij De Wit Hekwerk.

Overige omheiningen

Naast sierhekwerk is er bij De Wit Hekwerk tevens nog wat anders te vinden. Er zijn zeer functionele constructies verkrijgbaar die op effectieve wijze hun rol vervullen als afbakening van uw tuin of leefomgeving. Met name de matsers, gaashekken en dubbelstaafmat hekwerken zijn bijzonder functioneel en hebben een hoge prijs-kwaliteit verhouding. De Wit Hekwerk is daarmede een uitstekende keuze voor een omheining.