Down Home
Business

Snelle, betrouwbare bezorging

De bezorging van de pakketten is voor webshops zeer belangrijk. Ook al is de webshop zelf perfect, een trage bezorging kan de reputatie van de onderneming flink beschadigen. Niets zo vervelend voor de klant als een te laat of beschadigd pakketje, of zelf een pakketje die niet bezorgd wordt. Shops United is expert is snelle en goedkope pakketverzending en biedt voor elke webwinkel een oplossing. Van eenvoudige verzendingen tot aan een complete verzendoplossingen voor in zowel het binnen- als buitenland.

Bezorging voor ieder bedrijf

Voor een internetondernemer is de juiste pakketservice van cruciaal belang. Veel voorkomende problemen, zoals een kapotte lamp of een te laat geleverde tas, zijn de nachtmerrie voor zowel de klant als ondernemer. Een negatieve review door deze bezorging kan daardoor veel invloed hebben. Daarom is het kiezen van een bezorgservice zeer belangrijk, wilt u een betrouwbare maar toch snelle bezorger? Ga voor Shops United. Shops United neemt de zorg van veel webwinkels uit handen. Dankzij verscheidende projecten met elk een eigen karakter heeft Shops United door de jaren heen veel ervaring opgedaan. Webshops kunnen kiezen uit meerdere spelers, waaronder PostNL en DHL. Maar ook kleinere spelers, zoals Van Straaten Post, behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast biedt het systeem van Shops United ook andere mogelijkheden aan om zendingen zelfstandig, handmatig in te voeren, of te laten importeren uit bekende softwareaanbieders. De unieke webapplicatie is hierdoor geschikt voor kleine, middelgrote en grote webshops.

Online multicarrier verzendsysteem

Naast de zekerheid van een betrouwbare en snelle pakketservice maakt Shops United gebruik van een gebruiksvriendelijk online multicarrier verzendsysteem. Dit systeem biedt vele voordelen, zoals bijvoorbeeld de traceermogelijkheden. Pick-ups in boeken, support navragen, adressenboeken toevoegen of specificaties van facturen opvragen zijn door het systeem eenvoudig toe te passen.

Kostenbeparing

Meer dan tweeduizend webwinkels maken gebruik van de diensten van Shops United. Dit komt niet alleen door de service, maar ook door de kostenbesparing van Shops United. Door gebruik te maken van slimme technieken lopen de besparingen op tot wel duizenden euro’s op per jaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bezoek de website van Shops United en vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

https://shops-united.nl/