Sponsort u lokale sportverenigingen?

Down-home

Veel bedrijven sponsoren lokale sportverenigingen. Dat is natuurlijk geweldig, want door de lokale gemeenschap te sponsoren laat u als bedrijf zien dat u maatschappelijk betrokken bent. Veel bedrijven onderschatten hoe belangrijk klanten het vinden om te laten zien dat u de gemeenschap steunt. Dit geldt vooral voor bedrijven die in dorpen en kleine steden zijn gevestigd. Daar is de gemeenschap erg hecht en wordt er veel gepraat onderling. Door te laten zien dat u betrokken bent, zorgt u dus voor goede naamsbekendheid. En we weten allemaal dat mond-tot-mondreclame de meeste krachtige vorm van reclame is. U kunt niet alleen sportverenigingen sponsoren, maar natuurlijk ook goede doelen of stichtingen.

Meest populaire sponsor item

Iedere plaats heeft wel één of meerdere sportverenigingen. Natuurlijk is er een voetbalvereniging, maar daarnaast zijn er vaak ook volleybal-, handbal- of atletiekverenigingen. Al deze verenigingen willen over het algemeen sponsoring voor een specifiek iets, namelijk: kleding. Dit kunnen bodywarmers, jassen of trainingsbroeken zijn. Er wordt echter vooral veel gevraagd naar bedrukte T-shirts en polo’s. Met een T-shirt of polo kan natuurlijk ook erg veel. Ze zijn herbruikbaar en gaan relatief lang mee. De belangrijkste reden waarom hier vaak naar gevraagd wordt, is dat T-shirts en polo’s te bedrukken zijn op verschillende manieren. Zo kan de linker- en rechterborst bedrukt worden. Hier komt meestal het verenigingslogo. De mouwen kunnen ook bedrukt worden. Hier kunnen de logo’s van sponsoren geplaatst worden. En natuurlijk kan de rug bedrukt worden. Hier komt meestal de hoofdsponsor groot op de rug, gevolgd door een aantal subsponsors. Het voordeel van het sponsoren van bedrukte T-shirts of polo’s voor sportvereniging is dat de kleding vaak gedragen wordt. Niet alleen bij trainingen of wedstrijden, maar ook voor alledaags gebruik zoals boodschappen doen. Eenmaal jarenlang bij een club, is men daar toch trots op en draagt dat graag naar buiten. Dat doen ze dus onder andere door het dragen van de kleding van de vereniging. Een goede mogelijkheid voor u om naamsbekendheid te verwerven.

Waar laat je T-shirts en polo’s bedrukken?

Er zijn natuurlijk erg veel bedrijven waarbij het mogelijk is om T-shirts en polo’s te bedrukken. Wie raad ik aan? Ik heb zelf erg goede ervaringen met BudgetGift. BudgetGift heeft een ruim assortiment aan T-shirts en polo’s, zijn zeer klantvriendelijk en denken met u mee. Het is ook meegenomen dat BudgetGift al meer dan 20 jaar een specialist is in het bedrukken van T-shirts en polo’s. Daarnaast bieden ze nog veel meer artikelen aan die bedrukt kunnen worden. Wat dacht u van mokken, snoeppotten, paraplu’s of tassen? Dus ook als u wordt gevraagd om iets anders te sponsoren, dan kunt u vast en zeker bij BudgetGift terecht.

https://www.budgetgift.nl/textiel-bedrukken/t-shirts-polos.html?sg=polos-bedrukken