Down Home
Business

Steenstrips

Met steenstrips kun je heel veel kanten op en je kunt je huis inrichten zoals je het wil. De steenstrips komen namelijk in veel verschillende uitvoeringen en kleuren. Wat de steenstrips wel allemaal gemeen hebben is dat ze een warme uitstraling hebben.

Woonkamer

We zien steeds vaker dat steenstrips in de woonkamer wordt gebruikt. Deze trend begon toen een aantal bekende interieur designers met steenstrips gingen werken. Veel mensen zagen op tv hoe mooi en uniek de woonkamer werd met de steenstrips. De woonkamers kregen ook een hele warme uitstraling. Gelijk na de uitzending gingen al duizenden mensen op internet op zoek naar steenstrips. Inmiddels hebben veel mensen hun woonkamer al versiert met mooie steenstrips.

Keuken

Wat we nu ook steeds vaker zien is dat een gedeelte van de muren in de keuken word bedekt met steenstrips. Dit is meestal het gedeelte tegenover het gasfornuis zodat de steenstrips niet vies worden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet gedacht had dat het er mooi uit zou zien maar ik zat helemaal verkeerd. Je kunt de keuken heel mooi inrichten met steenstrips.

Voor meer informatie of ideeën over inrichting met steenstrips kun je ook de onderstaande websites bezoeken.