Down Home
Business

taffe, industriele tafels, industriele tafel, industriele eettafel, industriele eettafels op maat

Taffe industriele tafels 

Bij Taffe tafels kunt u op de website een industriële tafel model uitzoeken die u mooi vindt. Onderaan de pagina van de tafel naar keuze wordt een prijslijst aangegeven. Hierbij staan voor bij ve rschillende houtsoorten verschillende prijzen. Worden de gewenste maten die u wilt niet aangegeven? Dan kunt u contact opnemen met Taffe Vintage tafel, industriele tafel, wij helpen u graag verder.

Tafels op maat

Voor een tafel op maat kunt u terecht bij onze website www.taffe.nl, zoekt u iets wat wij niet aanbieden op de website dan kunt u dit gerust bij ons vragen. Bij taffe tafels worden industriele tafels naar wens gemaakt.

Keuze soort

Voor een eettafel, vergadertafel of restaurant indeling naar keuze. Kan er bij taffe vintage & industriele tafels. Tafels gekozen worden voor verschillende soorten hout of hout behandelings mogelijkheden. Qua tafelbladen kan er gekozen worden voor wagonplanken, massief eiken in verschillende dikte of tafelbladen van oud hout. Met al de tafelbladen kan er gekozen worden voor een gelast stalen onderstel, stalen onderstel, in hoogte verstelbare onderstel of gietijzeren onderstel. Kijk gerust verder op www.taffe.nl voor het aanbod. Ook is er een ruime keuze tussen verschillende soorten hout en hout behandelings methode. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een wagonplanken tafelblad of voor een eikenhouten tafelblad. De wagonplanken zijn afkomstig uit oude treinwagons en zijn jaren lang gebruikt in deze zware industrie waardoor de planken hun geleefde uitstraling hebben. Bij de wagonplanken kan er gekozen worden voor een geborstelde afwerking of voor een geschaafde afwerking. Ook voor restaurant indelling kan er gekozen worden voor de restauranttafels van taffe. Voor een Industrieel uiterlijk van uw restaurant ben u er zeker van dat u een unieke uitstraling heeft met taffe tafels. Niet alleen als eettafel van de huiskamer kan er ook voor een taffe tafel gekozen worden voor in het restaurant of vergaderzaal. 
Bij taffe worden industriële tafels op maat gemaakt, voor standaard maten kunt u terecht op de website maar ook voor tafels op maat kunt u terecht bij taffe industriele tafel. Bij Taffe worden de tafels gemaakt van stalen tafelframes en eiken tafelbladen. Ook wagonplanken tafelbladen zijn bij Taffe industriele tafel, industriele eettafel, industriel e tafels beschikbaar. 

Machine onderstellen
Bij taffe industriële tafels is er ook een ruim aanbod van industriële eettafels op maat met een ou machine onderstel of gietijzeren onderstel, gietijzeren tafelpoten, industriele tafel, industriele tafels, industriele eettfels, industriele eettafel. Alle tafels van taffe worden in Nederland geproduceerd. In de werkplaats in Heemstede wordt er druk gelast, gehamerd en geslepen. Omdat de tafels in Heemstede worden geproduceerd kan de tafel geheel naar wens worden gemaakt. Van hout keuze tot onderstel. Er is bijvoorbeeld keuze tussen gietijzeren onderstellen, gemaakt van oude machine onderstellen. Of taffe tafelonderstellen gelast op maat gemaakt van kokerprofielen of buizen


Industriele tafels op maat,  Taffe Industriële & Vintage Tafels, Heemstede Whatsapp/Telefoon: 06-41045902

 

 

 

http://www.taffe.nl