Down Home
Image default
Business

Tandartsstoel van alle gemakken voorzien

Laat uw patiënten zich op hun gemak voelen met de mooie tandartsstoel van All Dent, dentol equipment. De meeste mensen gaan niet met heel veel plezier naar hun afspraak bij de tandarts. Daarom is het voor u de taak om uw patiënten zich zo goed mogelijk op hun gemak te stellen door de juiste behandeling en de juiste materialen en producten. De kwaliteit hiervan is dan ook erg belangrijk. U kunt bij All Dent terecht voor alle benodigdheden binnen een tandartspraktijk. Denk hierbij aan röntgen, afzuigmonitoren, thermodesinfectoren maar ook aan kastenwanden en werkstoelen. Als u zich op uw gemak voelt, dan voelt de patiënt zich dat gauw ook. Ook als een product niet werkt of als u er problemen mee ervaart, dan staat de (telefonische) technische dienst van All Dent voor u klaar om het probleem te verhelpen.

Diverse verschillende soorten

All Dent heeft voor iedereen een geschikte stoel. Gezien de stoelen in verschillende maten en vormen komen, kunt u kijken welke stoel het beste bij u en uw praktijk past. In de showroom van All Dent kunt u een kijkje nemen zodat u een beter beeld krijgt van de apparatuur en producten. Zo zijn er stoelen speciaal ontworpen voor een orthodontiepraktijk, voor de algemene tandartspraktijk, implantologie, mondhygiëne en voor kinderen.

Aanschaf van een tandartsstoel

Waar moet u aan denken bij het aanschaffen van een tandartsstoel? Gezien het een grote investering is, wilt u wel zeker zijn van een goede kwaliteit. All Dent is betrouwbaar en een ruime kennis en ervaring. U moet bij de aanschaf ook denken aan bepaalde eigenschappen van de stoel. De kwaliteit en flexibiliteit van de hoofdsteun is erg belangrijk omdat u maximaal zicht in de mond van de patiënt. Ook moet u kijken naar de ruimte tussen de zitting en leuning – deze ruimte moet zo minimaal aanwezig zijn zodat de patiënt fijner en comfortabeler ligt tijdens de behandeling. U moet rekening houden met een pasvorm dat voor iedere patiënt geschikt is – ook kleinere of patiënten met een hoger gewicht moeten zich comfortabel voelen in uw stoel. Bovendien is het ook belangrijk dat de stoel makkelijk te stoppen is in geval van nood.