Down Home
Image default
Business

TD Interieurbouw, wanneer materialen gedichten worden

Hoogwaardig meubilair, op maat gemaakte meubels, prestige ontwerpen voor appartementen en villa’s, inrichting van winkels, banken, kantoren, showrooms, hotels en luxe woningen, TD Interieurbouw ontwerpt en maakt elk stuk met stijl en karakter.

TD Interieurbouw als je niet vindt wat je zoekt

De professionals van TD Interieurbouw bezitten een uniek vermogen en dat is het gebruik van materialen op een emotioneel-creatieve manier. Met perfectie en elegantie van lijn, gecombineerd met het gebruik van de beste materialen, combineren hun creaties originaliteit en harmonie.

Creëer een omgeving waarin je je prettig voelt

Een mooi huis, kantoor of winkel creëert een aangename sfeer en inspireert je. Het bevordert het gevoel van welzijn en stelt je in staat om te ontspannen. Thuis kun je je batterijen opladen. Klanten worden hartelijk welkom geheten. Vanaf het eerste moment zullen ze je karakteristieke stijl waarderen. Je huisstijl wordt weerspiegeld in je kantoor. Het maakt je bedrijfscultuur zichtbaar voor je klanten. Een positieve werksfeer legt de basis voor goede bedrijfsresultaten en verhoogt de motivatie van je medewerkers. Alles samen levert een waardevolle bijdrage aan je bedrijfssucces.

Innovatief

TD Interieurbouw is innovatief waar design de kern van alles is. Gevestigd in Nijkerk, gemeente Gelderland. Sinds hun ontstaan streven ze ernaar om de beste oplossingen te vinden voor het combineren van meubels en ruimtes, om zo een interieurontwerp op maat van je huis, praktijk, winkel of kantoor te creëren. Ze maken meubels op maat, zodat het meubilair perfect aansluit bij de beschikbare ruimte.

Dankzij de unieke ontwerpen kunnen je wensen vorm krijgen en kan je huis, kantoor, winkel of praktijk een unieke stijl hebben. Met TD Interieurbouw, ondersteunt door een team van specialisten, is het mogelijk om de meest geschikte stijl te kiezen voor ruimtes en smaken. Zij streven er altijd naar om verfijnde woningen te creëren met verfijnde ontwerpen, die aan de ideeën en verwachtingen van elke klant kunnen voldoen.

Advies op maat

Zij bieden inrichtingsoplossingen om je woonruimte te optimaliseren, om aan je behoeften te voldoen en om je persoonlijke smaak te benadrukken. Het team stelt zijn knowhow ter beschikking van hun klanten en geeft altijd waardevol advies. Bekijk onze website >