Down Home
Business

Telefoniste op afstand, zo handig

Als startende onderneming is een telefonische antwoordservice op afstand erg handig én gemakkelijk. We krijgen immers altijd maar één kans om een echt goede, eerste indruk bij onze klanten achter te laten. Omdat we nog in de opstartfase van ons bedrijf zitten, hebben we nu nog niet de durf om medewerkers in dienst te nemen. Met het in dienst nemen van een medewerker roepen we ook weer extra verantwoordelijkheden op ons af. En verantwoordelijkheden hebben we met onze startende onderneming al genoeg voor het moment. Een telefoniste op afstand leek ons daarom een prima tussenoplossing. Daarbij hebben we nu nog maar de beschikking over een kleine kantoorunit in een groter geheel. Niet erg representatief, maar ja, je moet ergens beginnen toch? En het liefst op een manier waarop het niet al te veel geld kost.

Een telefoniste op afstand voor extra service

Een telefoniste, maar ook een telefoniste op afstand kenmerkt zich door net dat beetje extra service waarmee ze onze klanten tot dienst kan zijn. Iedereen waardeert dat beetje extra aandacht en service. Een telefoniste op afstand kan dat wat ons betreft net zo goed als een telefoniste/receptioniste fysiek werkzaam binnen ons bedrijf. We zochten naar een manier om al onze klanten het gevoel te geven dat ze bij ons bedrijf aan het juiste adres zijn. We willen dat ‘onze’ telefoniste op afstand al onze klanten het gevoel geeft dat ze bij ons meer dan welkom zijn.

Kies voor gemak, kies voor een telefoniste op afstand

Bij FreeVoice Antwoordservice hebben wij met ‘onze’ telefoniste op afstand buitengewoon veel expertise binnengehaald op het gebied van gastvrijheid, servicegerichtheid en klantvriendelijkheid. Precies datgene dat wij van een fysiek aanwezige telefoniste maar ook van een telefoniste op afstand zouden verwachten. Alle telefonistes op afstand die we tot nu toe hebben leren kennen, beschikken over deskundigheid en jarenlange ervaring. Het voelt zo vertrouwd dat we nu de zekerheid van vast en deskundig personeel hebben, maar niet de lasten, zorgen en verantwoordelijkheden dat personeel in huis met zich meebrengt.

Met een telefoniste op afstand via FreeVoice Antwoordservice hebben we nu geen extra kantoorruimte nodig om haar een eigen werkplek te verschaffen. En ze treedt ook niet bij ons in dienst. Hierdoor hebben we niet te maken met bijvoorbeeld extra werkgeverslasten die we hebben af te dragen. Wat ons betreft een win-win situatie en zeker de moeite waard om een telefoniste op afstand in te zetten.