Down Home
Image default
Business

Tien dingen die je online kunt leren

Soms heb je gewoon geen zin om ergens heen te gaan. Vooral met verantwoordelijkheden is dit het geval, maar dit kan ook voor komen bij bijvoorbeeld je hobby’s. Wat moet je nou precies als je iets heel graag doet, maar je kan maar geen zin maken om daar heen te gaan, waardoor je uiteindelijk je tijd verspilt met op de bank Netflix kijken en je slecht voelen over de slechte levenskeuzes die je had gemaakt. Maar wat als ik je vertel dat je ook heel veel dingen online kan leren? Zo kan je rustig op de bank zitten met netflix op de achtergrond, en hoef je je niet schuldig te voelen dat je niks doet met je leven. Hier onder zijn tien dingen die je makkelijk online kan leren, zonder dat je erbij hoeft op te staan vanuit je luie stoel.

Een taal leren. Dit is misschien wel het meest bekende voorbeeld. Je hoeft niet naar een speciale klas te gaan voor talen, want je kunt alles gewoon op het internet vinden. Apps zoals Duolingo zorgen er goed voor dat jij gewoon lekker thuis kan blijven. Op je laptop of op je telefoon, het maakt niet uit, alles kan.

Drumles online. Dit klinkt misschien gek, want hoe moet je in hemelsnaam online drummen? Simpel. Je kan filmpjes opzoeken die je uit leggen wat je moet doen en hoe je verder kunt komen met het leren van dat instrument. Heb je zelf geen drumstel? Dan kan je altijd nog een drumstel huren.

Animator worden. Ben je altijd wel eens benieuwd geweest hoe ze nou dat animatie filmpje op netflix hebben gemaakt? Dit gebeurt allemaal met speciale technieken, die jij gewoon kan leren via het internet. Je hebt 3D animatie, maar ook 2D animatie. Je moet maar even kijken wat je het leukst vind.

 

 

 

 

 

 

http://onlinedrumles.nl