Down Home
Business

Totaal VvE beheerder in Den Haag | VT2000

 

VT2000 is uw professionele partner voor uw Vve beheer in Utrecht. Er is steeds meer behoeften aan een extern beheer kantoor door de veranderende wetgeving.  VT2000 kan het totale beheer van uw complex in Utrecht uit handen nemen. Het bedrijf is 24 uur, 7 dagen per week beschikbaar. U krijgt bovendien een eigen persoonlijke beheerder.

Totale beheer

De meeste bedrijven kunnen maar een deel van het beheer voor u uit handen nemen. VT2000 het totale beheer. Van een ledenvergadering, de debiteuren en crediteurenbewaking tot het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Voor het secretarieel-, financieel-, technisch en bouwkundig beheer kunt u bij VT2000 terecht. Het is ook mogelijk om slecht één deel van uw VvE beheer in Utrecht uit handen te geven.

24 uur, 7 dagen per week beschikbaar

VT2000 is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor klachten of storingen. Samen met de VvE worden er vaste leveranciers geselecteerd tegen goede condities.  Voor het technische beheer kunt u vertrouwen op de bouwkundige beheerders. Deze beheerders hebben veel ervaring voor het werken van Vve’s. Vt2000 is daarnaast  het aanspreekpunt bij onderhoudsklachten voor de leden van de VvE.

Eigen persoonlijke beheerder

Bij VT2000 krijgt u een eigen persoonlijke beheerder. Hierdoor heeft u altijd contact met één persoon van VT2000. Hierdoor heeft u persoonlijk contact en kan er geen miscommunicatie ontstaan tussen werknemers. Vt2000 werkt bovendien met Twinq. Alle documenten met betrekking tot uw complex worden in dit portal gezet. De leden van uw Vve  kunnen hierdoor de documenten inzien, transparantie is erg belangrijk bij VT2000.

VT2000 is een professioneel bedrijf dat uw totale beheer in Utrecht uit handen kan nemen. U krijgt  bovendien een eigen persoonlijk beheerder en het bedrijf is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Neem contact op met VT2000 om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Zoekt u liever een VvE beheerder uit Zaanstad? Dan kunt u de Amsterdamse VvE Beheerder inschakelen, een dochteronderneming van VT2000.