Down Home
Business

Traineeship Overheid: solliciteer bij Newpublic

Traineeship bij de overheid

Wilt u meer halen uit uw talenten? Kies dan voor een traineeship overheid. Ga aan het werk als trainee bij een overheidsinstelling en zie hoe u kunt bijdragen aan een betere overheid. Bij NewPublic vind u unieke traineeships op maat. Ga aan de slag bij een overheidsinstelling en volg een studiemodule om helemaal klaargestoomd te worden voor het arbeidsperspectief.

Welke functies zijn er?

Als trainee draait u volop mee bij de overheidsinstelling. U heeft een officiële taak en kunt uw vaardigheden direct toepassen. Ga bijvoorbeeld aan de slag als adviseur, communicatiespecialist of projectleider. Door direct aan de slag te gaan, leert u direct wat deze taken precies inhouden. Wilt u weten of uw vaardigheden toegepast kunnen worden? Solliciteer dan direct.

Voor wie is een traineeship overheid geschikt?

NewPublic koppelt jong talent aan overheidsinstellingen. NewPublic brengt jonge hoogopgeleiden aan een unieke functie. De traineeship overheid kan bij vrijwel elke overheidsinstelling gevolgd worden. U krijgt een marktconforme vergoeding en de kosten voor het studiemateriaal wordt in rekening genomen.

Waar wacht u nog op? Op zoek naar uitdaging en een unieke functie? Volg een traineeship overheid van twee jaar bij NewPublic en geniet van unieke arbeidsmogelijkheden. Wilt u meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website.