Down Home
Image default
Business

Tula draagzak

Tula draagzak

Tula draagzakken zijn ideaal om je baby overal mee naartoe te nemen op een ergonomische en verantwoorde manier! De draagzakken van Tula zijn er in verschillende soorten en maten. De verschillende type draagzakken zijn onder te verdelen in verschillende lijnen: Tula Standaard, Tula Toddler en Tula Free to Grow.

 

Tula Standaard

Tula Standaard is een draagzak die geschikt is voor de allerkleinste tot aan de peutertijd. Deze draagzak is eenvoudig te verstellen zodat je kindje altijd comfortabel in de draagzak kan zitten. Het voordeel van de Tula Standaard is dat er geen extra ondersteunend accessoire nodig is om je baby in de draagzak te kunnen dragen.

Tula Toddler

 

De Tula Toddler draagzak is erg handig voor als je op zoek bent naar een draagzak voor je peuter. Deze draagzak is ideaal voor kinderen van ongeveer 11 tot 22 kilogram, dit wil zeggen dat je peuter tot een jaar of 6 in de draagzak gedragen kan worden! De draagzak is gemakkelijk te verstellen middels de verstelbare schouderbanden en heupband. Extra handigheid is dat er in de heupband een klein opbergvakje zit voor het meenemen van kleine benodigdheden.

Tula Free to Grow

De Tula Free to Grow is een draagzak die te gebruiken is vanaf de geboorte tot aan de peutertijd. De draagzak is aan te passen naar de juiste maat door het zitgedeelte te verstellen. Het is mogelijk deze in drie verschillende breedtes aan te passen. Door de vele verstelbare opties van de Tula Free to Grow is het een draagzak die je baby én je peuter op een ergonomische en comfortabele manier ondersteuning geeft tijdens het dragen. Doordat je kindje in een zogenaamde M-houding in de draagzak zit, draagt het zitten op deze manier bij aan een goede ontwikkeling van de rug en heupen.

https://www.moederenbaby.nl/er-op-uit/babydragers/draagzakken/filter/tula/#