Down Home
Business

Tv meubels op maat

Uw thuisbioscoop in een zwevend tv-meubel van Spectral

Er wordt steeds minder televisie gekeken in Nederland, toch stijgt het aantal thuisbioscopen. Deze paradox is te verklaren door de opkomst van een groot aantal aanbieders van content op internet, zoals bijvoorbeeld Netflix en HBO. De markt met content aanbieders groeit jaarlijks met dubbele cijfers en het zal niet lang meer duren totdat de meerderheid van de Nederlanders zich afwendt van ouderwetse sequentiële televisiezenders en het programma’s kijkt naar eigen keuze, op het moment dat het hem of haar uitkomt. Al deze thuisbioscopen moeten een plaatsje vinden in Nederlandse woonkamers. Een beetje thuisbioscoop bestaat minimaal uit een gigantisch beeldscherm, een waanzinnig geluidssysteem, een state-of-art blu-ray recorder en een supersnelle wifi hub. Daarnaast maakt tegenwoordig ook vaak een digitale platenspeler deel uit van de thuisbioscoop. U kunt al deze apparaten op een doos in de woonkamer zetten, maar door alle bekabeling biedt dat een armoedige, slordige aanblik. Beter kunt u uw thuisbioscoop een plekje geven in een tv-meubel op maat. Maar de beste optie is  om uw thuisbioscoop in een zwevend tv-meubel van Spectral te plaatsen. Daarmee komt uw installatie pas écht tot zijn recht.

Spectral zwevende tv-meubels maken het leven simpeler

De zwevende tv-meubels van Spectral zijn herkenbaar aan het prachtige urban lifestyle design, dat in elke moderne woonkamer past door de nonchalante, losse stijl, maar er zijn meer pluspunten. De tv-meubels van Spectral zijn van topkwaliteit. Dat blijkt uit de componenten die vele jaren meegaan, door de onverwoestbaarheid van de materialen en door de strakke, messcherpe uitvoering.Tenslotte blinkt Spectral uit in integratiemogelijkheden. Door gebruik te maken van een innovatieve technische ruggengraat waarin elk component van de thuisbioscoop eenvoudig kan worden ingeprikt, maakt Spectral het leven van duizenden thuisbioscoop eigenaren simpeler.

Met een zwevend tv-meubel van Spectral wordt kijken een feest

Het grote voordeel van de tv-meubels van Spectral is dat ze zelf zijn samen te stellen uit de reeks van beschikbare modules die elk op hun beurt weer volledig naar eigen wens zijn te configureren. Zo is elk tv-meubel van Spectral anders. Variërend van een enkel lowboard voor het geluidssysteem met een tv-scherm gemonteerd op een geborsteld aluminium buis, tot een wandvullend zwevend tv-meubel met tientallen kasten met opbergruimte voor boeken, vinyl platen, minibar en een scala aan video en audio-apparatuur. Hoe dan ook, met een zwevend tv-meubel van Spectral wordt kijken op uw thuisbioscoop een feest!