Down Home
Image default
Business

Uw diamanten verkopen doet u zo

Losse diamanten zijn niet nodig om uw diamanten te verkopen. Ook sieraden waar diamanten in zijn verwerkt, kunnen ingewisseld worden voor een mooi bedrag. Ze kunnen altijd bekeken worden en getaxeerd worden op hun waarde.  

De waarde van diamant verkopen

Wat u ervoor ontvangt is erg afhankelijk van de staat. Daarom is het noodzakelijk zuinig te zijn op uw sieraden. In geval van uw diamanten verkopen, kan deze een mooi bedrag opleveren indien de diamant nog zo goed als onbeschadigd is. In geval van een oude diamant zal het wel heel bijzonder zijn als deze nog geen beschadigingen bevat. Al is dat natuurlijk mogelijk. Indien de diamant of sieraad altijd mooi opgeborgen is geweest in een doosje, dan is de kans aanwezig dat de staat gunstig is voor het verkopen van uw diamant.

Bent u op zoek naar een diamant inkoper? Dan kunt u uw diamant verkopen bij GoudNL

Een waardevol certificaat

Bent u onlangs onverwachts eigenaar geworden van een sieraad en wilt u weten wat de diamant gaat opleveren als u deze gaat inruilen voor geld? Dan ook kan een taxatie erg interessant zijn. Naar aanleiding van de taxatie, kan er een certificaat uitgeschreven worden. Mocht u ooit de diamant verkopen, dan is dit certificaat een goede aanvulling op uw gewaardeerde sieraad of diamant. 

https://www.goudnl.nl/diamant-verkopen