Down Home
Image default
Business

Vastgoedbeheer

Als je vastgoed eigenaar bent heb je veel verantwoordelijkheden, je moet ervoor zorgen dat het vastgoed wat je beheert leefbaar is voor de mensen die daar wonnen. We leven in 2020 en in Nederland wat betekend dat er veel regels zijn. Vastgoedbeheerders hebben daarom allemaal verplichtingen, vooral als het gaat om veiligheid. De woningen moeten natuurlijk leefbaar zijn en het is daarom ook belangrijk dat de problemen zo snel mogelijk worden opgelost want anders kunnen er klachten ontstaan. Een goeie naam en uitstraling is belangrijk zo is het niet alleen fijn voor de bewoners maar wordt het pand ook meer waard wat alleen maar voordelen heeft. Als je maar 1 of 2 panden hebt is het wel te beter te doen dan als je meer panden hebt maar het blijft lastig dagelijks problemen op te lossen. Wat ook nog een gebeurt bij een lekkage bijvoorbeeld dat dit verkeerd wordt door gecommuniceerd aan de verkeerde partij.

Gelukkig is daarvoor een oplossing bedacht, namelijk technische vastgoedbeheer. Dit is een software die ervoor zorgt dat de dagelijks problemen snel en accuraat opgelost kunnen worden. Het probleem wordt door gecommuniceerd naar experts die het probleem dan gaan oplossen. Als de persoon niet tevreden is met hoe het gedaan is komt er nog een inspecteur langs die dan alles gaat nalopen.

 

Wat ook een pijnpunt is bij vasthoud is het onderhoud, er moet altijd na zoveel tijd weer allemaal dingen worden opgeknapt. Daarom is het ook handig dat je een meerjarenonderhoudsplanmaakt. In zo’n plan wordt alles in kaart gebracht, zodat je het niet kan vergeten. Ook staat erin binnen hoeveel jaar je iets moet vervangen. Naast het plan wordt er ook een begroting gemaakt waar alle kosten netjes instaan zodat je weet hoeveel je kwijt bent. Onderhoud van vastgoed hoeft helemaal niet moeilijk een vervelend te zijn, als je de juiste tools gebruikt is alles makkelijk en overzichtelijk te doen.

 

 

http://laan35.nl/