Down Home
Business

Verschillende lease maatschappijen bieden verschillende mogelijkheden auto leasen

Veel mensen steken veel tijd en energie in het uitzoeken van alle informatie voor ze een auto gaan leasen. Door het grote aanbod en niet altijd duidelijke voorwaarden is het soms lastig een goede keuze te maken. Maak voordat je een lease auto uitkiest eerst een goede volledige lijst waaraan voor jou het leasen van een auto aan moet voldoen. 

Waar moet je op letten bij bedrijfswagen leasen 

Stel je zelf eerst de vraag of je zakelijk of particulier een auto wilt leasen. Maak een zo duidelijk overzicht van alle voorwaarden bij de verschillende auto lease maatschappijen, zodat je geen appels met peren gaat vergelijken. Denk hierbij aan de looptijd van het contract, het aantal kilometers, schade (kosten en afhandeling), het onderhoud en de verzekeringen, het voortijdige contractverbreking, de pechhulp en het vervangend vervoer en het beleid bij inruilen. Ook zaken als wie in de lease auto mag rijden (zijn dit alleen jezelf, je partner en kinderen of ook andere personen?) en of er bepaalde leeftijdseisen gelden voor de bestuurder zijn vragen die je vooraf kunt stellen. Overweeg over welke extra zaken je wilt onderhandelen zoals winterbanden en extra accessoires voordat je een auto gaat leasen.

Verschillen bij auto leasen

Het is belangrijk om te weten wat er in een auto lease contract staat en wat een auto lease maatschappij daar precies onder verstaat. Er bestaan nogal wat verschillen in de verschillende auto lease contracten. Ben je verzekerd bij het auto leasen van pech onderweg zowel in het binnen- als buitenland? Welke gevolgen heeft het als je eerder het auto lease contract wilt verbreken? Welke gevolgen heeft het wanneer je meer kilometers rijdt dan afgesproken is? Vraag vervolgens offertes aan bij verschillende auto lease maatschappijen om tot de meest eerlijke vergelijking te kunnen komen.

http://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/bedrijfswagen-leasen/