Down Home
Business

Verschillende soorten hoofddeksels

Er zijn verschillende soorten hoofddeksels en als we teruggaan in de tijd zien we nog veel meer hoofddeksels die nu niet meer in gebruik zijn. Vandaag bespreken we enkele soorten hoofddeksels.

 

Baseballcaps zijn gemakkelijk en een van de meest toegankelijke hoedentypes op de markt. Zelfs oud-president Obama zag er goed uit met zijn cap en zijn grote lach is een perfecte aanvulling op de relaxte, nonchalante vibe die caps uitstralen. Als je heel veel geeft om ventilatie dan kun je misschien een trucker pet overwegen.

 

Mutsen hebben een angstaanjagend vermogen om je haar te ruïneren of juist te verbeteren. Vanwege hun goede pasvorm rond het hoofd, zijn beanies meestal bedoeld voor mensen die liever een paar minuten langer willen slapen dan mensen die erg om hun haar geven. Dat gezegd hebbende, als je lang, golvend haar hebt en je op zoek bent naar iets anders, kan een mooie muts je nieuwe beste vriend worden.

 

In de herfstshow van Ralph Lauren 2014 stond een prachtige Karlie Kloss te shinen in een volledig wit ensemble. Maar echt, niet alleen waren haar schoenen wit, dat gold ook voor haar klassieke baret. Hoewel ik er zeker van ben dat je deze hoed in elke gewenste kleur of patroon kunt rocken, zorg er dan voor dat je hem naar een kant buigt. Het is geen baret, tenzij je het als een baret draag. En wees niet bang om ook je Frans te oefenen.

 

Ah, de beruchte fedora-hoed. Fedoras hebben meestal kortere randen en gevouwen toppen met een zijden lint rond de basis. Het is gemakkelijk om elke su1ede, zachte hoed met een lint een fedora te noemen, maar hun verschillende verzwolgen toppen maken ze zo anders dan andere hoeden. Het lijdt geen twijfel dat een Fedora een outfit naar een hoger niveau kan tillen, dus weet niet bang om er een te kopen.