Down Home
Image default
Business

vervelende maatregelen waar we straks eindelijk vanaf zijn

Het afgelopen jaar  hebben we in de wereld een hoop veranderingen meegemaakt door de pandemie.  Corona heeft er voor gezorgd dat de overheid strenge maatregelen heeft moeten invoeren. Nu de vaccinaties in volle gang bezig zijn, is  het einde van het nieuwe normaal eindelijk in zicht. Voor de meeste van ons is dat goed nieuws omdat dan de meest vervelende maatregelen officieel tot de  verleden tijd behoren.

Afstand

In de winkels, supermarkten en andere openbare ruimtes dien je continu op te letten of je wel een anderhalve meter afstand houdt van  de mensen om je heen. Doe je dat niet? Dan loop je altijd het risico dat je niet voldoende afstand houdt van iemand die  daar maar al  te  graag over zeurt..

 

Mondkapjes

Na de pandemie zijn de mondkapjes niet meer verplicht in openbare ruimtes. Ook dit is erg fijn.  Soms voelt het namelijk alsof je er bijna in verstikt. Een relaxte reis in de trein of een rustig dagje winkelen zonder een stuk stof voor je neus en mond is binnenkort gelukkig weer helemaal mogelijk.

 

Sportscholen

De desinfecterende schoonmaakmiddelen in sportscholen zijn je vast niet ontgaan. Voordat je mag trainen dien je eerst de sport apparatuur schoon te maken. Hetzelfde  geldt voor na het gebruik daarvan. Na de pandemie moet dit natuurlijk ook. Maar toch is het dan net iets minder strikt dan nu het geval is.

 

Sociaal

Een gezellige bar, een drukke festival of gewoon normaal op vakantie moet na de pandemie allemaal weer mogelijk zijn zoals we dat voorheen ook gewend waren. Op dit moment is het of niet mogelijk, of er zitten te veel strenge regels aan verbonden. Zoals bijvoorbeeld een verplichte PCR test voordat je het vliegtuig in mag.  Als het gebruik van een desinfecterend schoonmaakmiddel een verplichting blijft in alle sportscholen en winkels en de rest weer terug gaat naar het oude normaal, dan mag er snel een eind komen aan deze pandemie.

https://www.fayon.nl/