Down Home
Business

Vind je lockerkasten op Locker.nl

Op veel plekken, vooral in openbare ruimtes, wil je dat mensen hun spullen goed achter kunnen laten. Locker.nl helpt die wens realiseren. Je vindt hier een uitgebreid assortiment lockerkasten, kluizen en sloten waarmee persoonlijke eigendommen makkelijk beveiligd kunnen worden. Voor geschikte oplossingen voor particulieren, maar ook voor bedrijven en instellingen kun je hier terecht. De lockers zijn uitgevoerd in hoogwaardige materialen en zijn stuk voor stuk zeer betrouwbaar. Voor alle situaties is de goede lockeroplossing te vinden: van transparante lockers tot lockers met een gesloten deur, van kleine schoolkluisjes tot grote garderobekasten. Locker.nl is dé plek op het internet waar je goede lockers kunt vinden voor de laagste prijzen.

Wat is Locker.nl voor bedrijf?

Locker.nl is al enkele jaren specialist op het gebied van lockerkasten op het internet. Als midden-klein bedrijf levert Locker.nl door heel Nederland lockers – voor zowel particulieren als bedrijven. Het lijkt misschien onhandig, lockers kopen via het internet. Als specialisten op het gebied van veiligheid biedt onze webshop verrassende oplossingen voor iedere situatie. Doordat we speciale afspraken hebben gemaakt met alle toeleveranciers van bekende lockermerken, kunnen we altijd leveren uit voorraad. Dat doen we snel en betrouwbaar, met de maximale zorg voor de producten – en natuurlijk voor de klant. Bij Locker.nl zit je dus helemaal goed als je op zoek bent naar een veilige oplossing voor het bewaren van spullen.

Levering en plaatsing, aan huis of bij het kantoor

Het lijkt misschien ietwat onhandig om lockers via internet te bestellen. Hoe zit het bijvoorbeeld met het vervoer? En hoe moet je de lockers eigenlijk plaatsen? Locker.nl neemt al die problemen uit handen. Als je niet in gelegenheid bent om de lockers bij ons af te komen halen – wat overigens ook in avonden en tijdens het weekeinde mogelijk is – dan komen wij de lockers naar jou toe brengen. Wij leveren door heel Nederland. Dat kan razendsnel, dankzij de goede afspraken met onze leveranciers. Jij kiest een afleverdatum, en wij leveren binnen vijf dagen de bestelling ter plekke bij jou af. Bij bestellingen boven de €500 euro, leveren wij zelfs gratis in heel Nederland en België. Ook geven we advies over de installatie van de lockers en lockersystemen indien dat nodig is. Op die manier kan er niets misgaan.

Veilig bestellen bij Locker.nl

Veiligheid staat bij ons uiteraard hoog in het vaandel. Daarom willen we ook de aankoop van de nieuwe lockers of garderobekasten zo veilig mogelijk maken voor onze klanten. Zo denken wij mee met onze klanten en bieden wij advies op maat, zodat je zeker weet datje de juiste oplossing kiest voor de situatie. Met een goed beveiligde en vertrouwde webomgeving kun je met een gerust hart spullen bestellen in onze webshop. Daarbij kun je betalen met iDeal, waardoor de transacties altijd goed en overzichtelijk zijn. Ook bieden wij standaard twee jaar garantie op alle producten die we verkopen. Meer zekerheid vind je nergens anders. Koop dus bij Locker.nl alles voor de garderobe, voor de winkel of voor meer zekerheid bij jou thuis.