Down Home
Business

Vitamine voor een gezonde weerstand

De zomer is voorbij en dit betekent meestal minder zonnig weer. Dit zonnige weer geeft ons vaak een goed gevoel en natuurlijk een mooie bruine huidskleur. Het zonnige weer is tevens erg goed voor onze gezondheid. Dit komt doordat het zonlicht de aanmaak van vitamine D bevordert. Vitamine D zit vaak niet in onze voeding, daarom is het goed als we deze vitamine door de zon kunnen ontwikkelen. In de winter- en herfst maanden kunnen we jammer genoeg deze vitamine dus niet genoeg zelf maken. Een manier om toch vitamine binnen te krijgen is door vitamine pillen te slikken. Deze pillen zijn bevorderlijk voor onze gezondheid. Een handigheidje hiervoor is ‘de R in de maand’. Wanneer de letter ‘R’ zich bevind in de benaming van de maand is het belangrijk om vitamine te slikken. In deze maanden is onze gezondheid minder stabiel en heeft het een extra boost nodig. Een voorbeeld van een bevorderlijke vitamine is Vitamine c. Deze vitamine zorgt voornamelijk voor een goede weerstand van het lichaam. Dit is in de wintermaanden natuurlijk erg belangrijk. Met een goede weerstand is het lichaam namelijk goed beschermt tegen ziekten en virussen.

Veel mensen vinden het lastig om in deze maanden de juiste vitamine te kiezen. Er zijn verschillende pillen die allemaal andere vitamines bevatten. Om te beslissen welke vitamines u wilt gaan slikken is het verstandig om advies te vragen. U kunt bijvoorbeeld bij uw apotheek of huisarts om advies vragen. Daarnaast kunt u er altijd voor kiezen Multivitamine te slikken. In deze vitaminepil zitten meerdere vitaminen. Dit gunt u het gemak van maar één pil slikken in plaats van meerdere.

U zult misschien denken dat het onzin is om vitamine te slikken, maar dit is zeker niet waar. Vitaminen helpen u gezond en fit de wintermaanden door te komen.

http://www.topvitamins.nl