Down Home
Business

Voordeliger golfen als lid van een online golfclub

Profiteer van de voordelen van een online golfclub

Wel eens overwogen om lid te worden van een online golfclub? Als lid van een online golfclubgeniet u van allerlei voordelen, of u nu een beginnende golfer bent of iemand die bij wijze van spreken zijn eigen caddie in dienst heeft. Niveau (aangegeven met een handicap) is namelijk, anders dan bij andere sporten, niet per se van belang voor de golfsport. Dat maakt golfen zo bijzonder, iedereen kan het tegen elkaar opnemen. Wat uw handicap ook is, de voordelen van een online golfclub blijven hetzelfde. Maar wat zijn die voordelen dan precies, vraagt u zich af?

Waarom lid worden van een online golfclub?

Lid worden van een online golfclub heeft als grootste voordeel dat u een stuk voordeliger kunt golfen overal in Nederland wegens de lage abonnementskosten. Golf4Holland is een online golfclub die samenwerkt met GreenFree. Als lid van Golf4Holland kunt u middels vouchers op meer dan 100 banen in binnen- en buitenland met flinke kortingen golfen. Verder kunt u bij Golf4Holland op eenvoudige wijze uw scores bijhouden en verwerken. Dat kan zowel online als via een speciaal daarvoor ontwikkelde app op uw telefoon. Ook kan uw handicap officieel bij de NGF geregistreerd worden. De registratie van uw NGF handicapis wereldwijd geldig.

Golf4Holland is een online golfclub

Ook lid worden van een online golfclub? Meldt u aan bij Golf4Holland! Deze online golfclub beschikt over een breed netwerk aan partners, zowel in Nederland als daarbuiten. Als beginnende golfer is aanmelden bij een online golfclub de beste slag die u kunt slaan. Het biedt u de mogelijkheid om gemakkelijk en op betaalbare wijze kennis te maken met de sport. Zo biedt Golf4Holland professionele golfles aan tegen lage tarieven en kan de online golfclub de aanvraag van het NGF regelexamen voor u verzorgen. Ook voor de meer ervaren golfers blijven de voordelen bestaan. Zo kunt u ook gebruik maken van onze golf scorekaart calculator.

Lid worden van Golf4Holland

Overtuigd van de voordelen van het lid worden van een online golfclub? Meldt u zich dan aan voor lidmaatschap bij Golf4Holland. Registratie kan via de website van de online golfclub. Om verder te informeren kan gebeld worden naar 076 – 20 111 08.

https://golf4holland.nl/