Down Home
Business

Waarom gamen met PlayStation Plus?

Voorheen was PlayStation Plus gratis, waarmee je online met je vrienden kon spelen. Met de introductie van de PlayStation 4 kwam daar verandering in en moet je een PS Plus abonnement hebben om multiplayer games te kunnen spelen. Wat absoluut geen straf is, want Sony biedt vele extra’s, zoals een aantal gratis games per maand die je kunt downloaden in de PlayStation Store, exclusieve kortingen en content speciaal voor PS Plus leden. Als je geen creditcard hebt, of als je deze niet aan je account wilt koppelen, bieden de digitale PSN codes voor PlayStation Plus abonnementen de uitkomst.

PlayStation Plus abonnementen

Bij het kopen van een PS-abonnement zal iedereen natuurlijk prijzen gaan vergelijken. Er zijn echter maar twee abonnementsvormen: PS Plus 3 maanden (90 dagen) of PS Plus 12 maanden (365 dagen). Als je nog niet zeker weet of je veel gebruik gaat maken van PlayStation Plus is het vanzelfsprekend verstandig om te beginnen met het PS Plus 3 maanden abonnement. Weet je echter zeker dat je het hele jaar online wilt gamen, dan kun je beter het PS Plus-abonnement van 365 dagen kopen. Dit is veel voordeliger dan elke keer een 90-dagen-abonnement. Selecteer welk abonnement je wilt hebben en hoe je wilt betalen. Nadat je de betaling hebt afgrond, ontvang je direct per e-mail je code die je inwisselt op je PlayStation of via de PlayStation Store. Simpel, snel en veilig!

Plus abonnement is ook voor de PS3 een goede aanwinst

Heb je geen PS4? Voor de PS3 is het kopen van PlayStation Plus abonnement ook de moeite waard; je haalt nog meer uit je PlayStation 3 met een hele reeks premium en exclusieve features, zoals games en content, PSN-features speciaal voor leden en meer. Ook krijg je toegang tot vele gratis games. Er staan altijd minimaal 10 games klaar voor Playstation Plus-leden en bovendien krijgen zij als onderdeel van hun abonnement per jaar de beschikking over minimaal 45 games. Zoals gezegd wordt je abonnement op de PS3 automatisch meegenomen naar de PS4, wanneer je besluit de PS4 te kopen. Geen reden dus om stil te zitten.

https://www.dreamgame.nl/abonnementen/playstation-plus