Down Home
Image default
Business

Wasmachine laten repareren Amersfoort

Werkt je wasmachine niet meer en wil je deze zo snel mogelijk weer gerepareerd hebben? Schakel dan wasmachine reparatie Amersfoort in – dit zijn witgoed monteurs die zelf ook uit Amersfoort komen en snel bij je op locatie kunnen komen om de reparatie uit te voeren.

Witgoed reparatie Amersfoort

Natuurlijk wil je niet teveel geld uitgeven aan de reparatie van je wasmachine, vaatwasser, droger of koelkast en dat is te begrijpen. Wist je dat witgoed reparatie veel goedkoper is? Het is namelijk zo dat een nieuwe witgoed apparaat kopen duur is, het kost al gauw paar honderd euro.

Wat kan witgoed reparatie Amersfoort voor jou repareren?

  • Vaatwassers (vaatwasser reparatie)
  • Wasmachines (wasmachine reparatie)
  • Drogers (droger reparatie)
  • Koelkasten (koelkast reparatie)

Dit allemaal tegen aan laag tarief van 65 euro, er worden geen voorrijkosten gerekend dus daar hoef je in ieder geval niet voor te betalen. Waar je wel voor betaald wordt de storingsdiagnose genoemd. Deze is inclusief een halfuur (30minuten) reparatie en arbeid. Als laatst kunnen we je nog zeggen dat dit inclusief BTW. Het enige bedrag wat je dus betaald is dus de 65 euro, wel kunnen daar extra kosten van gebruikte onderdelen bij komen. Wel belangrijk dat je daar rekening mee houdt!

Het telefoonnummer: 033-2003080.

Fixmywitgoed in Amersfoort – witgoed reparatie