Down Home
Image default
Business

Wat is de werking van fulvinezuur en wat zijn de voordelen?

De werking van fulvinezuur

Fulvinezuur bestaat uit minuscule moleculen en is een transporteur van stoffen voor zowel mens, dier als plant. Fulvinezuur in zijn pure vorm is ongebonden, oftewel het heeft geen bindingen nodig met mineralen, vitaminen en metalen. Hierdoor is fulvinezuur een perfecte transporteur van voedingsstoffen. Doordat fulvinezuur zo microscopisch is kan het door de celwand de cel betreden en zware metalen opnemen om vervolgens te transporteren naar de ontlasting of urine.

 

De verschillende processen om fulvinezuur te maken

Als eerste is er persen. Dit proces heeft als voordeel dat het erg snel gaat. Het nadeel is dat deze methode de fulvinezuur niet scheidt van elementen zoals zware metalen. Dit draagt de naam fulvinezuur maar is eigenlijk opgeloste humus. Dit is te herkennen aan de bruine kleur en de smaak. De tweede methode is een synthetisch proces. Dit zorgt ervoor dat het onnatuurlijke fulvinezuur wordt. Dit komt door de toevoeging van zoetstoffen om de smaak te verbeteren.

Om fulvinezuur in zijn puurste vorm te maken gaat het een fermentatieproces door. Dit betekent het omzetten van biologische elementen zonder dat hier zuurstof bij komt kijken. In dit proces wordt fulvinezuur ontbonden van andere elementen. Nu is het fulvinezuur goudgeel en smakeloos. Dit proces duurt 3 tot 4 maanden, maar zorgt wel voor het beste, meest natuurgetrouwe resultaat. Fulvinezuur van Bioag is volledig met dit process verwerkt. Als u op zoek bent naar fulvinezuur in pure vorm kunt u het zeker een kijkje nemen bij deze aanbieder!