Down Home
Image default
Business

Wat kan ik doen bij het ondernemen?

Terwijl investeren ondernemen is, is ondernemen ook investeren. Wanneer je bezig bent met ondernemen moet je ook inschatten. Bij ondernemen hoort ook het hebben van overzicht en het pakken van kansen. Als jij deze onderdelen van het ondernemen onder de knie hebt, kan jij een ondernemer worden die succesvol is.

 

Verandering

Als je een succesvolle ondernemer wilt zijn, zal je ook goed op de inkomsten en uitgaven moeten letten. Waarschijnlijk wil je winst maken, maar hoe doe je dat? Wanneer je verandering wilt uitvoeren is het mogelijk om als eerste te gaan spelen met prijzen. Dit is de prijs van jouw service of product. Er kan ook gespeeld worden met de bestemming van jouw geld. Waar investeer je in? Ga je bijvoorbeeld investeren in personeel of investeer je in een digitale bezoekersregistratie? Beide opties hebben voordelen en nadelen.

 

Voordelen bemande receptie

Wat voordelig is aan een receptie die bemand is, is het persoonlijk contact wat hoger is in vergelijking met een receptie zonder medewerkers. Er is namelijk contact mogelijk tussen een bezoeker en een medewerker. Andersom is ook mogelijk. Het is makkelijker om feedback te krijgen met een bemande receptie. Verder is het ook gemakkelijker wanneer je gelijk iemand wilt helpen. Als er toch iemand is bij de receptie, dan zou diegene de bezoeker met een probleem kunnen helpen en het probleem kunnen oplossen. De medeweker zou ook kunnen doorverwijzen naar iemand anders.

 

Nadelen bemande receptie

Wat wel nadelig is aan een bemande receptie, zijn de hoge kosten en het feit dat er menselijke fouten kunnen voorkomen. Zo kan een medewerker een klein leesfoutje maken die toch een groot impact kan hebben. De medewerker kan ook iets over het hoofd zien. Bijvoorbeeld dat er gegevens openliggen waar iedereen inzicht in kan krijgen.

 

Oplossing

Het is fijn om een receptie te hebben die onbemand is. Ten eerste heb je geen kosten die gaan naar het salaris van de personen die normaal gesproken achter de balie zouden zitten. Deze werknemers zijn nu in mindere mate nodig, want je hebt al een digitale receptie. Het is daarnaast handig om een onbemande receptie te hebben, omdat je zo een veel beter overzicht hebt van wie er allemaal in en uit het bedrijfspand gaan.

http://economy.nl