Down Home
Image default
Business

Wat nog wel kan

Nu we een jaar in een lockdown zitten die de hele tijd veranderd, is het voor veel mensen verwarrend wat nou wel en wat nou niet mag. Zo zijn de basisregels best duidelijk; anderhalf meter afstand, mondkapje in openbaar vervoer en bijna geen mensen meer op bezoek. Ook mag horeca niet open, net zoals alle andere entertainment districten. Veel mensen zitten hierdoor onnodig binnen, maar dit hoeft eigenlijk helemaal niet! Er zijn genoeg dingen te doen in de corona tijd, ondanks alle strenge maatregelen. Als je niet zeker weet wat je kan verwachten, moet je zeker verder lezen om te kijken hoe je je niet verveelt in deze tijden, en hoe je het uberhaupt vol gaat houden. Met een beetje kennis en een paar hobby’s is deze tijd namelijk zo voorbij.

Eten bestellen en afhalen

Nu de restaurants dichtzijn, missen veel mensen het gevoel van in een restaurant zitten. Dit hoeft natuurlijk niet. Richt je eettafel leuk in met kaarsjes, en bestel wat eten of ga het afhalen. In een parkje eten met iemand is natuurlijk ook leuk, dan heb je een gezellige picknick. Vooral nu het weer lente begint te worden is het aan te raden om zo veel mogelijk weer naar buiten te gaan.

Buiten sporten

Om in beweging te blijven heb je niet veel nodig, omdat veel buitensporten nog wel mag. Zo kan je voetballen met iemand anders, of fietsen, skateboarden, hardlopen en er zijn zelfs speciale parken die gemaakt zijn om buiten te sporten, die overal in Nederland te vinden zijn bijna. Als je dus niet je spiermassa of conditie wilt verliezen is dit ideaal.

Alles kopen wat je wilt

Een voorbeeld. Kozijnen kopen. Kozijnen bekeek je natuurlijk normaal in een winkel, maar je kan ze gelukkig ook online bestellen. Dit geld ook voor andere dingen, zoals spelcomputers en muziekinstrumenten, om je zo bezig te houden in de corona tijd.

 

 

http://directeenkozijn.nl