Down Home
Image default
Business

We hebben het gemist

We leven in vreemde tijden, nu alles weer richting normaal lijkt te gaan is er tijd om een beetje terug te blikken naar de ‘hoogtijd’ van de coronamaatregelingen in Nederland. Wat hebben we tijdens die maanden eigenlijk het meeste gemist?

 

Met elkaar zijn

Vele misten vooral vrienden, familie of andere dierbaren. Sommige daarvan had je misschien daarvoor al een tijdje niet meer gezien, maar het feit dat je ze niet mag zien geeft geen fijn gevoel. Het onder elkaar zijn doet veel goeds voor je mentale welzijn en het is maar goed ook dat het de afgelopen tijd al wat beter gaat.

 

Een knipbeurt

Niet iedereen is een geboren kapper Delft, dat is tijdens de coronatijd nog maar eens een keertje duidelijk geworden. De meeste hebben niet de laatste haartrends Delft kunnen volgen en dat kwam tot een aantal behoorlijk slechte resultaten. Zo slecht, dat de sommige zelf het risico niet wilde nemen en maar besloten heeft om al het haar maar meteen af te scheren. De kappers zijn inmiddels weer open en dat zorgt ervoor dat we weer goed geknipte mensen zien rondlopen.

 

Het werk

Een meer verdeeld onderwerp is het missen van het werk. Sommige vinden het heerlijk om nu thuis te werken, maar voor de ander is het een groot minpunt. Aan de ene kant hoef je niet de file of OV in maar aan de andere kant is er ook minder contact met collega’s. Vooral ouders van jonge kinderen zullen wensen dat ze minder thuis moeten werken. Maar het kan voor alleenstaanden ook weer voor meer rust en minder stress zorgen. Ook kan de planning wat verbeterd worden zonder de reistijd.

 

Er zijn genoeg dingen die we hebben gemist tijdens de coronatijd en de meeste onderdelen daarvan zijn nog steeds niet helemaal terug bij het oude. Desondanks is er weer een beetje zon tussen de wolken door en kunnen we weer wat beter vooruit kijken.

https://www.onekappers.nl/

Related Posts

5 Gründe für einen verzinkten Gartenzaun aus Metall

Koeien welzijn

Wat nog wel kan