Down Home
Business

Webshop software

Een webwinkel maken begint met het kiezen van de juiste webshop software. Je kunt proberen het wiel opnieuw uit te vinden, of je kunt kiezen voor een standaard systeem. Welke webshop software sluit het beste aan bij jouw wensen, en zijn daar hoge kosten aan verbonden? Laten we de vijf voornaamste overwegingen eens op een rijtje zetten:

 

1. Kies het juiste systeem

Je kunt proberen met een gratis WordPress account een webshop te bouwen. Dit is geen specifieke webshop software, je zult met plug-ins moeten werken die ingewikkeld zijn of duur in aanschaf. De webshop software van Shoptrader is specifiek gemaakt voor het inrichten van winkels, zo kun je direct aan de slag.

 

2. Wat ga je verkopen?

Voor je kiest voor de juiste webshop software moet je wel weten welke producten je gaat verkopen. Bij versproducten moet je bijvoorbeeld rekening houden met houdbaarheid, bij mode moet je letten op seizoenen. Je kunt een magazijn of loods vullen, je kunt ook kiezen om producten op bestelling te leveren. Via het platform van Shoptrader kun je snel producten toevoegen en verwijderen.

 

3. Hoeveel producten ga je verkopen?

Bij een kleine winkel tot pakweg 200 producten hoef je geen enorme webshop software te nemen. Het systeem werkt met een database, hoe meer producten hoe ingewikkelder het systeem wordt. Het Shoptrader platform heeft drie abonnementen, tot 200, 2000 of zelfs 20.000 producten. Alles met dezelfde eenvoudige interface.

 

4. Vind jouw klanten

Goede webshop software en een mooie webwinkel heeft geen functie als er geen klanten zijn. Daarom zitten er in Shoptrader diverse SEO functies. Daarmee wordt je sneller gevonden in zoekmachines als Google. Ook delen met Social Media zoals Facebook en Twitter kan je helpen de juiste doelgroep te vinden.

 

5. Handel transacties af

Veilig bestellen en betalen is van levensbelang voor zowel de koper als de verkoper. Kies voor webshop software die de meest gangbare betaalopties ondersteunt, in Nederland is iDeal bijvoorbeeld onmisbaar. Online betaalmogelijkheden als PayPal kunnen de omzetcijfers ook een flinke boost geven.

 

Met deze vijf overwegingen kun jij een succesvolle webwinkel openen. De webshop software van Shoptrader voldoet aan al deze voorwaarden, start direct met de gratis 15 dagen proefperiode en richt jouw webwinkel in.

http://linkrobot.eu/vandaag-webshop-beginnen-hoe-is-mogelijk/