Down Home
Business

Werken als letselschadebehandelaar

Ambitie om te solliciteren op een van de diverse vacatures letselschadebehandelaar bij Rochewood?

Heb jij ervaring als letselschadebehandelaar en wil je daarin verder groeien? Dan is een overgang naar Rochewood misschien wel de beste stap die je kunt maken om je doelstellingen te bereiken. Want bij Rochewood kun je die ambitie waarmaken, omdat Rochewood werkt maakt van jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij Rochewood word je gedetacheerd bij diverse opdrachtgevers van naam. Zo doe je in een paar jaar tijd een schat aan waardevolle kennis en ervaring op. Bovendien beschik je over een persoonlijk opleidingsbudget om aanvullende Wft-vakdiploma’s te halen en word je gecoacht door een ervaren accountmanager waar je op kunt vertrouwen. Zo zijn er nog veel meer redenen om te kiezen voor Rochewood. Ga dus snel naar de website en bekijk de aanwezige vacatures voor letselschadebehandelaar of doe een open sollicitatie. Heb je geen ervaring als letselschadebehandelaar, maar ben je wel werkzaam bij een bank of in de assurantiebranche? Rochewood heeft ook regelmatig vacatures voor hypotheekacceptant, vacatures voor casemanager, vacatures voor financieel adviseur en andere vacatures voor in het bankwezen.

Vacatures letselschadebehandelaar van Rochewood, voor wie wil doorgroeien

Letselschadebehandelaar is niet de makkelijkste baan ter wereld. Het kan aangrijpend zijn om het verhaal van de slachtoffers aan te horen, zeker als je de uitkerende verzekeraar vertegenwoordigt en medeverantwoordelijkheid draagt voor het uitkeren. Dit dilemma tussen emotie en professionaliteit drukt soms zwaar op het gemoed. Het vergt dan ook nogal wat lef om letselschadebehandelaar te zijn, maar het geeft je ook de gelegenheid om echt bij te dragen aan een rechtvaardige oplossing. Heb je al ervaring als letselschadebehandelaar? Past het werk bij je en wil je graag doorgroeien in dit boeiende en soms zware vak? Dan is Rochewood de plek waar je moet zijn. Want de beste verzekeringsprofessionals werken voor Rochewood.

Het profiel voor vacatures letselschadebehandelaar bij Rochewood?

Bij Rochewood werken de beste professionals. Dat komt niet uit de lucht vallen, maar is een gevolg van scherp aannamebeleid en een cultuur die erop is gericht om het beste uit mensen te halen. Daarom neemt Rochewood alleen mensen aan die gemotiveerd zijn om te groeien, die plezier hebben in hun werk en initiatief durven te nemen als dat nodig is. Daarnaast verwachten we natuurlijk dat je uitstekende communicatieve vaardigheden, één of meer Wft-vakdiploma’s, minimaal één jaar ervaring als letselschadebehandelaar, analytische vaardigheden, verantwoordelijkheidsgevoel, een flinke dosis lef en veel ambitie hebt. Herken je jezelf in deze beschrijving? Ga dan naar de site van Rochewood en solliciteer naar de vacatures voor letselschadebehandelaar of doe een open sollicitatie.