Down Home
Image default
Business

Zo werkt u met InMotion Health aan een gezonde levensstijl

Wilt u werken aan een gezondere levensstijl? Dan kunt u terecht bij InMotion Health. InMotion Health zal u met een personal training voorzien van advies op maat. Niet alleen het sporten krijgt aandacht bij InMotion Health. U zal ook advies op maat krijgen ten aanzien van het kiezen van de juiste voeding. Hierbij wordt rekening gehouden met uw medische achtergrond. Er wordt rekening gehouden met hart- & vaatziekten, diabetes, obesitas, COPD en allergieën bij de begeleiding. Dit is zeer belangrijk bij het sporten en kiezen van de juiste voeding. Om u alvast een handje te helpen met het bereiken van een gezondere levensstijl zetten wij een aantal tips voor u op rij!

Eet voldoende eiwitten

Het is belangrijk dat u na het sporten voldoende eiwitten tot u neemt. Dit zal ervoor zorgen dat de spieren die u heeft getraind weer optimaal kunnen herstellen. Voorbeelden van voeding die veel eiwitten bevatten zijn: Vlees, vis, eieren en kwark. Let er bij het eten van dierlijke eiwitten op dat u niet te veel rood vlees eet. Het eten van veel rood vlees wordt namelijk in verband gebracht met darmschade. Kies daarom voor wit vlees zoals: Kalkoen of kip.

Kook zelf

In het weekend vinden veel mensen het verleidelijk om toch een pizza te bestellen of patat te halen bij de snackbar. Deze producten zitten vaak vol met enorme hoeveelheden aan zout, suiker en ongezonde vetten. Dit draagt natuurlijk niet bij aan een gezonde levensstijl. Als u zelf kookt kunt u altijd kiezen voor producten die onbewerkt zijn. Koken hoeft ook helemaal niet veel tijd te kosten. Binnen een kwartier kunt u al de lekkerste en gezondste producten op tafel brengen!

Hulp nodig?

Heeft u meer hulp nodig bij het kiezen van de juiste voeding? Bij InHealth Motion zal u worden voorzien van deskundig advies op het gebied van voeding. Er wordt rekening gehouden met aandoeningen zoals Diabetes. Zo bereikt u binnen no-time een gezondere levensstijl!