Down Home
Image default
Offers

Zorgverzekering met restitutiepolis

 

Een zorgverzekering vinden die bij je past is geen eenvoudige opgave. Je hebt bepaalde wensen en verwachtingen die niet elke zorgverzekeraar waar kan maken. Het is logisch dat je zo goed mogelijk verzekerd wilt zijn voor de zorg die je nodig hebt. Maar aan de andere kant wil je niet betalen voor zorg waar je nooit gebruik van maakt. Om deze reden hebben we bij ZorgDirect vijf verschillende aanvullende verzekeringen samengesteld. Zo kun je degene kiezen die het beste bij jouw leefstijl en gezondheid past en blijft je zorgverzekering zo voordelig mogelijk.

ZorgDirect tandartsverzekeringen

De kosten voor een bezoek aan de tandarts worden niet meer vergoed vanuit de basisverzekering als je ouder bent dan 18. Als je redelijk wat kosten maakt bij de tandarts, dan kun je bij ZorgDirect gelukkig ook een goede tandartsverzekering afsluiten. Wij bieden drie losse tandartsverzekeringen die elk een maximum bedrag per jaar vergoeden. Je kunt je tandartsverzekering afsluiten als aanvulling op je basisverzekering, ook als je geen aanvullende verzekering hebt. Al onze tandartsverzekeringen kunnen op elk gewenst moment verhoogd worden. Dit is handig als je toch meer tandartskosten maakt dan je had voorzien.

Zelf de touwtjes in handen

Als je iemand bent die graag zelf dingen regelt en bijhoudt, dan zit je goed bij ZorgDirect. Via Mijn ZorgDirect regel je namelijk alle zaken rondom je zorgadministratie zelf. Op jouw account kun je bijvoorbeeld wijzigingen doorgeven en declaraties indienen. Je kunt daarnaast precies bijhouden welke kosten je hebt gemaakt. Natuurlijk kun je ook altijd rekenen op de klantenservice van ZorgDirect. Als iets niet lukt, of je hebt vragen, dan staan wij graag voor je klaar om je te helpen. Neem dus gerust contact met ons op, zodat we met je mee kunnen denken. We zijn telefonisch te bereiken, maar ook via WhatsApp.

https://www.zorgdirect.nl/